Enjoy together

Al 60 jaar genieten in Zeeland

Fantastische voorjaarskortingen

Uniek animatieprogramma

Vier het voorjaar!

In 2023 bestaat De Molenhoek maar liefst 60 jaar, dat is reden voor een feestje! Een bijzondere mijlpaal waar we trots op zijn, die we graag samen met jou vieren. Daarom hebben we ter ere van ons jubileum een speciale actie voor diverse periodes in het aankomende voorjaar. Dit is dé perfecte gelegenheid om te genieten van ons prachtige park en de provincie. Lees snel verder voor meer informatie over de actie die geldt in het voorjaar, en ga er lekker op uit in bijvoorbeeld de Meivakantie, met Hemelvaart of Pinksteren.

60 jaar

Genoeg te beleven in het voorjaar

Bij De Molenhoek is er meer dan voldoende te beleven in het voorjaar. Alsof de prachtige groene omgeving al niet genoeg is, liggen we ook nog eens dicht bij de zee. Het is in het voorjaar altijd heerlijk vertoeven bij ons en natuurlijk in de mooie omgeving. Daarnaast zorgen wij er altijd voor dat er op ons park een hoop te ondernemen is, voor jong én oud! Ons animatieteam staat na de winterperiode namelijk weer te trappelen om de vakantie van jou en de kids tot een fantastisch succes te maken, met allerlei leuke spellen en activiteiten!

Animatie Camping de molenhoek 2022 Dubbeldwars 86

Profiteer van onze fantastische voorjaarsactie

Dit voorjaar hebben we een speciale voorjaarsactie, om ons 60-jarig jubileum te vieren. Met de kortingscode Hoera60! profiteer jij van € 60 korting per verblijf op de geselecteerde periodes bij onze XL Lodges en kampeerplaatsen:

De korting geldt voor de XL Lodges tijdens de volgende periodes:

  • Meivakantie | periode 28-04 t/m 05-05, bij een verblijf van 7 nachten

  • Hemelvaart | periode 17-05 t/m 21-05, bij een verblijf van 4 nachten

  • Pinksteren | periode 26-05 t/m 30-05, bij een verblijf van 4 nachten.

De korting geldt voor de kampeerplaatsen (met uitzondering van de camperplaatsen) tijdens de volgende periode:

Meivakantie | periode 29-04 t/m 06-05, bij een verblijf van 7 nachten

Boek jouw XL Lodge Boek jouw kampeerplaats
Speeltuin Camping de molenhoek 2022 Dubbeldwars 74

Hoera60!

Kom jij voorjaar vieren bij De Molenhoek?

Boek jij een onbezorgde vakantie in het voorjaar in de Meivakantie, met Hemelvaart of met Pinksteren? Maak dan gebruik van de speciale kortingscode Hoera60!, bekijk de voorwaarden hierboven en boek snel jouw verblijf! Nog vragen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. We helpen je graag verder!

Neem contact met ons op